Gelderblom Montfoort |
Ook voor een geslaagde BBQ bent u bij Slagerij Gelderblom aan het goede adres. Wij adviseren u graag met het kiezen van de juiste stukken vlees. Ook hier kunnen wij het u makkelijk maken en een BBQ assortiment op maat aanbieden en u compleet ontzorgen. Aan alles is gedacht, zelfs aan stokbrood en natuurlijk overheerlijke sauzen. En wilt u het eens helemaal anders doen of bent u een doorgewinterde BBQ fanaat? Bij Slagerij Gelderblom kunt u ook terecht voor eersteklas BBQ specialiteiten als picanha, bavette of lamsracks.
Allergenen of dieet informatie? Vraag ernaar in de winkel.
Visliefhebber? Wij hebben diverse visspiezen in ons assortiment.
Kent u ons duurzame en plasticvrij wegwerpservies al?
Een grill bestellen? Mail ons via het contactformulier of kom langs in de winkel.
Extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz.
✔
Alle onderdelen vervaardigd uit RVS.
✔
Grote asschaal, dit voor meer as opslag.
✔
Deksel-afsluiting gemaakt van onbrandbaar vilt.
✔
De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden.
Alle pakketten zijn compleet, hoog op smaak en worden op bestelling vers gemaakt.
Kies een van de pakketten.
quality "de luxe" jubileum-editiemet gratis koeltas | |
Kipsaté spies | |
Biefstukspies | |
Toscaanse spies | |
Black Angus burger | |
Varkenshaas brochette | |
voor 4 personen 59,95Dit pakket is ook los te verkrijgen voor € 15,95 p.p. (zonder koeltas). |
quality "gelderblom" pakket |
Kipsaté spies |
Verse hamburger |
Kipfilet gemarineerd |
"Special van de slager" |
9,95 p.p. |
quality "kids" |
Hamburger |
BBQ worst |
Kipsaté |
4,95 p.p. |
quality "meatlover" pakket |
Bavette spies |
Ribeye |
Flat iron steak |
Black Angus burger |
Spareribs |
Kipdij brochette |
29,95 p.p. |
quality "compleet" pakket |
Rundvleessalade |
Salade van het huis |
Brood met kruidenboter |
Saus naar keuze |
Vanaf 4 personen 6,95 p.p. |
quality "premium" pakket |
Biefstukspies |
Italiaanse kipdijspies |
Varkenshaas brochette |
Black Angus burger |
Kipsaté spies |
Saus naar keuze |
Stokbrood met kruidenboter |
Rundvleessalade |
Salade van het huis |
Vanaf 4 personen 19,95 p.p. |
quality "family" |
40 kipsaté spiesen |
12 kip op stok spiesen |
12 varkenshaas medaillonspies |
12 filetlapjes gemarineerd |
12 hamburgers |
12 biefstukspiesen |
12 kipshaslicks |
Rundvleessalade |
Salade van het huis |
Stokbrood met kruidenboter |
Knoflook-, BBQ en satésaus |
Geschikt voor 20 personen 399,- |
Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of -feestje? Een heerlijk barbecuebuffet is altijd top! Bij ons kunt u een onvergetelijke ervaring creëren met een kamado barbecue, perfect geschikt voor zowel bedrijfsuitjes als netwerkevenementen.
Laat ons uw bedrijfsbarbecue tot in de puntjes verzorgen. Van het samenstellen van het perfecte buffet tot aan het regelen van een ervaren kamado grillmeester, wij nemen al uw zorgen uit handen. U hoeft enkel uw wensen door te geven en wij doen de rest! Met deze afbakservice hoeft u dus alleen nog maar te genieten. Ook borden, bestek, bezorgen, opruimen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Zo bent u geheel ontzorgd.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en samen creëren we een onvergetelijk bedrijfsevenement!
Flat iron steak - sucade
Picanha - staartstuk
Tomahwak steak - ribeye met lang bot
Tri-tip - liesstuk
Brisket - runderborst
Boston butt - schouder/nek
Porc belly - varkensbuik
Quality Pork-rackDe meesten mensen hebben weleens van een lamsrack gehoord, maar deze heb je natuurlijk ook van het varken. Het gaat hier om het ribgedeelte dat uitgesneden wordt met extra lange ribbeentjes. Een varkensrack is ook een uitstekende keuze voor op de BBQ. IngrediëntenOlijfolie stap 1Smeer de pork-rack in met olie en bestrooi het met wat zout. Maak een kruidenmengsel van basilicum, peterselie, knoflook, tijm en peper en smeer de pork-rack hier mee in stap 2Bereidt een barbecue voor met indirecte hitte en een temperatuur van 140ºC. stap 3Leg het daarna op de BBQ met de vetkap omlaag en plaats een braadslede onder het vlees. Zorg dat de uitstekende botjes niet verbranden door ze in aluminiumfolie te wikkelen stap 4Sluit de deksel tot het vlees een kerntemperatuur bereikt heeft van 62ºC. Regelmatig insmeren met wat olie/ boter geeft een lekker krokant korstje. |